Ben je klaar met tobben?

Wil jij all-in gaan?

Wil jij het echt goed aanpakken?
Wil je vijf maanden serieus aan de slag gaan om jouw fysieke en geestelijke gezondheid in zijn totaliteit aan te pakken?

Volg het Stress-end traject!

Prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit.

Met dit traject gaan we zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten zowel lichamelijk als met rust in je hoofd!

Dit is je kans om daadwerkelijk het roer om te gooien en voor eens en voor altijd je eigen gezondheid voorop te stellen. Ergens weet je wel dat dit al langere tijd nodig was, maar je wist niet waar je moest beginnen.

Met dit traject word je helemaal bij de hand genomen en heb je geen excuus meer! Je hoeft je alleen nog maar aan te melden. Maar uiteraard alleen als je er voor de volle 100% achter staat en er ook alles voor wilt doen om het te laten slagen.

Je zult jezelf echt dankbaar zijn als je achteraf terugkijkt naar waar je stond voor je aan dit traject begon. Eerlijk gezegd was er heel wat te wensen over, zonder dat je echt in de gaten had dat je eigenlijk niet heel goed met je ging. Al die dingetjes die er als kleine ongemakken waren ingeslopen zag je eigenlijk niet eens meer als klacht, maar als iets dat er bij hoorde. Gelukkig besef je nu dat er wel degelijk heel wat aan de hand is en dat er mogelijkheden zijn om dit op te lossen.

Ben je er klaar voor om het roer volledig om te gooien? Dan zul je nog jaren/decennia lang mogen gaan genieten. En dit in veel betere gezondheid en met een heldere geest.

De 5 pijlers van het traject

Mijn methode is gebaseerd op 5 pijlers:

Hoofd en Hart:
overtuigingen en emoties

Honger:
voeding versus vulling en voedingssupplementen

Herstel:
ademen en slapen

Hobby:
beweging en ontspanning

Hormonen:
gelukshormonen en vrouwelijke hormonen

Je kunt het één niet los zien van het ander. Stress kent vele gedaanten.

We zien elkaar (on- en offline) gemiddeld twee keer per maand voor een begeleiding/coaching op een van de pijlers hierboven.     Ons uitgangspunt wordt bepaald door jouw behoefte/vragen en de diverse testen, zodat alles echt maatwerk is.

Jouw investering voor het terug krijgen van jouw fysieke en mentale gezondheid?

Voor een betere gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, is uiteraard geen bedrag te hoog. Na deze 5 maanden zul je namelijk een heel groot verschil merken met hoe je begon. Jouw fysieke gezondheid heeft echt een enorme transformatie ondergaan. Jouw toekomst ziet er weer rooskleurig uit en je hebt enorme zin in de rest van je leven. Je bent vriendjes geworden met jezelf en je weet nu dat je altijd een keuze hebt.

Pakketten

Stress-end traject: 5 maanden

Je beter willen voelen voor een speciale gebeurtenis of datum is op via deze methode binnen handbereik. Bijvoorbeeld voor de zomervakantie, Kerst of trouwerij. 

Als je motivatie hoog genoeg is, dan ga je dit ook daadwerkelijk waarmaken.

In dit 5 maanden traject heb je gemiddeld 2x per maand begeleiding/coaching. 

De waarde voor dit traject van 5 maanden is € 3250,-
Of in 5 termijnen van € 675,-

Bij een start in 2024, krijg je een eenmalige korting van € 500,-
dan betaal je eenmalig € 2750,- of 5 termijnen van € 575,-

Dit is inclusief ontstekingsremmende Omega 3, darmherstellende pre-biotica en multi-vitamine voor   5 maanden.


Stress-end Jaartraject

Je kunt er ook voor kiezen om voor het jaartraject te gaan. Dan heb je meer tijd om onder begeleiding deze nieuwe levensstijl volledig eigen te maken. Ook een eventuele terugval kun je dan direct opvangen en ombuigen. 

Ervaar je al langer chronische stress en voel je op dit moment niet heel veel energie? Dan is dit traject beter geschikt voor jou.

Ook in dit jaartraject heb je gemiddeld 2x per maand begeleiding/coaching.

De waarde voor dit jaartraject is eenmalig € 4750,-     Of in 10 termijnen van € 475,-

Bij een start in 2024 krijg je eenmalig korting van € 500,-

dan betaal je eenmalig € 4250,- of 10 termijnen van € 445,-.

Dit is inclusief ontstekingsremmende Omega 3, darmherstellende pre-biotica en multi-vitamine voor   12 maanden

FAQ

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daar wil ik inderdaad voor gaan;
ik schrijf me graag direct in!