Mindful Walk zakelijk

Het gaat niet om je goed te voelen.
Wel om goed te worden in voelen.
  • Wil je preventief voor je werknemers zorgen? 
  • Wil je zorgen dat ze (extra) bewegen?
  • Wil je graag dat ze stress goed kunnen afvloeien?
  • Wil je dat ze weerbaarder worden?
Mindful walking is niet iets wat je zomaar even doet. Het is het aangaan van een commitment met jezelf en daarvoor gaan.
 
“Ik heb zelf nog nooit een methode of benadering ontdekt die zo inspirerend en krachtig is.” 
“Mindful walking is duidelijk, helder en effectief.” 

Mindful (lunch)Walk

Dit is een wandeling van ongeveer een uur op de eigen bedrijfslocatie of in de buurt. Tijdens deze wandeling kun je op een prettige en vooral ontspannen manier kennismaken met de technieken en tools die ik gebruikt. Je kunt deze meteen in de praktijk toepassen.
 
Ik ben als Mindful Walk instructeur aangesloten bij Mindful Run NL®
De beste tip als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van je medewerkers is om aandacht te besteden aan bewegen (in de natuur). Dit heeft bijzonder goede effecten op body, mind & soul. Zéker als je het combineert met mindfulness. 
 
Een Mindful Walk staat voor energiekere, meer gefocuste en ontspannen medewerkers!

5-weekse Mindful Walk cursus

Je kunt ook de 5-weekse Mindful Walk cursus inzetten voor je bedrijf. De kosten zijn € 129,- excl. btw per persoon bij een minimale groepsgrootte van 8 en maximaal 15 personen. Afhankelijk van de reisafstand reken ik 35 ct/km.
 
Wens je een offerte op maat? Neem dan contact met me op.  
 
In deze cursus maken we 5 keer samen een wandeling van ongeveer 1,5 uur in de prachtige natuur. Tussendoor doen we mindfulness- en ademhalingsoefeningen. 
 
Tijdens de wandelingen leer je hoe je meer rust en balans in je leven kunt krijgen. Hoe je in het moment kunt zijn en daarvan kunt genieten. En hoe belangrijk je ademhaling hierbij is.
 
Het mooie is, dat de vele voordelen hiervan doorwerken op alle gebieden van je leven! Je ervaart minder stress en krijgt meer focus, energie en levenslust. 
 
Van stressed out naar een stress-end leefstijl: haal meer uit het leven door minder te ‘moeten’.