Meten = weten

Bloedtest

De EMB test heeft een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek dan de 'reguliere' (huis)artsen.

Deze test is erop gericht om de oorzaak van de klachten aan te pakken en niet alleen symptomen te bestrijden.

Dit is een bloedtest waarbij niet alleen de hormoonbalans, vitamines en mineralen in kaart worden gebracht, maar bijvoorbeeld ook je stress parameters en (voedsel)intoleranties.

METEN = WETEN

Deze test kan verschillende disbalansen in het lichaam aan het licht brengen.

diverse maten klankschalen

Gelukshormonen test

Heb je last van stress, angst, depressie, voel je je onrustig, heb je het idee dat je daadkracht en zelfvertrouwen is verminderd of gaan je cognitieve functies achteruit? Dan kan de Stressologie gelukshormonentest inzicht geven of je mogelijk tekorten aan gelukshormonen hebt opgelopen.

Tekorten aan gelukshormonen komen vooral door langdurige stress. Stresshormonen geven je de energie om te vechten of te vluchten. Maar die energie komt niet uit het niets, het wordt verkregen door andere systemen op een laag pitje te zetten, je spijsvertering bijvoorbeeld, daarom hebben veel mensen met chronische stress last van hun darmen. Maar er wordt door het stresshormoon cortisol ook energie onttrokken uit je immuunsysteem waardoor je sneller kwalen kunt gaan ontwikkelen en uit je brein, helder denken is er bij langdurige stress niet meer bij, iets wat de opmaat kan zijn voor een burn-out.

Gelukshormonen hebben alles te maken met het oproepen van emoties zoals angst of blijdschap, ze bepalen in belangrijke mate hoe we ons voelen.

Als gecertificeerd toegepast stressoloog, volgens de Stressologie methode, kan ik met je meekijken hoe het is gesteld met jouw gelukshormonen.