Doet je hele lichaam pijn?

En met name alle stress die je hebt opgeslapen in je schouders, je rug en je nek?

Je hebt misschien zelfs ook al wel regelmatig last van hoofdpijnen...

Volg het Ontstress mijn lijf traject!

Prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit.

Met het Ontstress mijn lijf traject gaan we zorgen dat jij letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel komt te zitten!


Hoe werkt dit traject?

In dit traject van 3 maanden ga ik je helpen om af te komen van de stress die je hebt opgeslagen in je rug/schouders/nek. Dit doe ik door middel van diverse massage technieken om jouw spieren en bindweefsel weer zo soepel mogelijk te krijgen.


Jouw investering voor het herstel van de soepelheid en beweging van jouw lijf?

Voor een betere gezondheid en mobiliteit is natuurlijk geen bedrag te hoog. Na deze 3 maanden zal je namelijk een groot verschil merken met hoe je begon. Jouw fysieke gezondheid heeft echt een enorme boost gekregen. Uiteraard helpt het ook om de stress naar beneden te brengen ;-).

Voor deze 3 maanden betaal je € 650,-

Hiervoor kun je dan wekelijks een afspraak maken voor een heerlijke en super effectieve massage.

Dat is je eigen gezondheid je toch wel waard?!

Vrijblijvend Stress-end gesprek

Voorafgaand aan dit traject kun je vrijblijvend een Stress-end oplossingsgericht gesprek inplannen, waarin je al je vragen kunt stellen en ik met je meedenk.


In de maanden september en oktober werk ik nog druk aan mijn website om alle informatie en knoppen zo volledig en functioneel mogelijk te krijgen.

Ik publiceer en update wel steeds mijn pagina's met de informatie die ik al heb, zo kun je met me meegroeien.

Niet alles is dus nog aanklikbaar of opvraagbaar. De trajecten kunnen sowieso in januari geboekt worden zoals ze horen te zijn. Dit is dus een teaser.

In oktober start nog een trial van mijn traject. Wil je meedoen, stuur me dan een berichtje, dan kun je voor een schijntje van de daadwerkelijke investering meedoen.