Heb je last van je spijsvertering en hormonale klachten?

Volg het traject

'Ontstress mijn darmen en hormonen'

Futloos, prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit. Wanneer je de 30 passeert, gaat je lichaam veranderen en je werkt langzaam toe naar de overgang. Wellicht zit je al in de overgang en ervaar je meerdere ongemakken. Ook kun je andere klachten ervaren zoals stemmingswisselingen, niet kunnen afvallen, vermoeidheid, endometriose of PCOS.

Veel vrouwen ervaren een hormonale disbalans, dat betekent dat je hormonen uit balans zijn. Dit kan klachten geven als:


  • weinig energie

  • moeite met afvallen

  • stemmingswisselingen

  • regelmatig hoofdpijnklachten of migraine

  • rugpijn

  • vermoeidheid

  • minder zin in seks

  • depressiviteit

  • prikkelbaarheid

  • slaapproblemen

Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat kan beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! Met dit traject gaan we zorgen dat jij weer lekker in je vel komt!


Hoe werkt dit Ontstress m'n darmen en hormonen traject?

In dit traject ga je in 12 weken leren hoe je je levenstsijl kan gaan aanpassen aan wat jouw lijf prettig vindt (en nodig heeft!).

Je krijgt een menuboek met alle recepten voor alle ontbijt, lunch en diner voor alle 10 de weken; volledig uitgeschreven.

Ook zit er per week een boodschappenlijstje bij, zodat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt.

Naast de menu's krijg je een tweede boek met uitleg over het hoe en waarom. Als je namelijk snapt waarom iets beter op deze manier kan, dan hou je het veel beter vol.

Naast de voeding en hormonen komen er nog meer onderwerpen aan bod, namelijk: beweging, ontspanning, slaap, adem en mindset. Het is al een prachtig pakket.

Deze 3 maanden kun je volledig online volgen. Ook is er begeleiding via WhatsApp, waar je al je vragen kunt stellen.

Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor twee 1 op 1 momenten binnen dit traject om echt al je vragen te kunnen stellen. Dit kan tegen een meerprijs van € 97,-.

Het is een aanrader om vooraf een EMB bloedtest te doen.

In deze bloedtest krijg je onder anderen inzicht in de vitaminen/mireralen tekorten en voedselintoleranties die jouw lichaam heeft ontwikkeld.

Jouw investering voor het herstel van jouw darmen en hormonen?

Voor een betere gezondheid is natuurlijk geen bedrag te hoog. Na deze 3 maanden zul je namelijk een groot verschil merken met hoe je begon. Jouw gezondheid heeft echt een enorme boost gekregen. Dat wil zeggen als jij de motivatie hebt kunnen opbrengen om er vol voor te gaan.

Voor deze 3 maanden betaal je € 497,-

Dat is je eigen gezondheid je toch wel waard?!

Vrijblijvend Stress-end gesprek

Voorafgaand aan dit traject kun je vrijblijvend een Stress-end oplossingsgericht gesprek inplannen, waarin je al je vragen kunt stellen waarin ik met je meedenk.