Ben je klaar met tobben?

Wil jij all-in gaan?

Wil jij het echt goed aanpakken? Wil je vijf maanden serieus aan de slag gaan om jouw gezondheid in zijn totaliteit aan te pakken?

Volg het Ontstress mezelf volledig traject!

Prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit.

Met dit traject gaan we zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten zowel lichamlijk als met rust in je hoofd!


Dit is je kans om daadwerkelijk het roer om te gooien en voor eens en voor altijd je eigen gezondheid voorop te stellen. Ergens weet je wel dat dit al langere tijd nodig was, maar je wist niet waar je moest beginnen.

Nu met dit traject word je helemaal bij de hand genomen en heb je geen excuus meer! Je hoeft je alleen nog maar in te schrijven. Maar uiteraard alleen als je er voor de volle 100% achter staat en er ook alles voor wilt doen om het te laten slagen.

Je zult jezelf echt dankbaar zijn als je achteraf terugkijkt naar waar je stond voor je aan dit traject begon. Eerlijk gezegd was er heel wat te wensen over, zonder dat je echt in de gaten had dat je eigenlijk niet heel goed met je ging. Al die dingetjes die er als kleine ongemakken waren ingeslopen zag je eigenlijk niet eens meer als klacht, maar als iets dat er bij hoorde. Gelukkig weet je nu dat er wel degelijk heel wat aan de hand was en dat er mogelijkheden zijn om dit op te lossen.

Je moet er wel zelf klaar voor zijn om dit te durven beseffen en het roer volledig om te gooien zodat je nog decennia lang van jouw volwassenheid mag gaan genieten in alle gezondheid en met alle rust van geest.


Hoe werkt dit traject?

In de


Jouw investering voor het terug krijgen van de regie over jouw gezondheid?

Voor een betere gezondheid, zowel fysiek als ook mentaal, is uiteraard geen bedrag te hoog. Na deze 5 maanden zul je namelijk een heel groot verschil merken met hoe je begon. Jouw fysieke gezondheid heeft echt een transformatie ondergaan.

De waarde voor dit traject van 5 maanden is € 1372,-

Alleen voor de start in januari 2024 betaal je slechts € 797,- en als je gebruik maakt van de early bird en al in december inschrijft, dan zelfs maar € 697,-


Vrijblijvend Stress-end gesprek

Voorafgaand aan dit traject kun je vrijblijvend een Stress-end oplossingsgericht gesprek inplannen, waarin je al je vragen kunt stellen en denk ik met je mee.


In de maanden september en oktober werk ik nog druk aan mijn website om alle informatie en knoppen zo volledig en functioneel mogelijk te krijgen.

Ik publiceer en update wel steeds mijn pagina's met de informatie die ik al heb, zo kun je met me meegroeien.

Niet alles is dus nog aanklikbaar of opvraagbaar. De trajecten kunnen sowieso in januari geboekt worden zoals ze horen te zijn. Dit is dus een teaser.

In oktober start nog een trial van mijn traject. Wil je meedoen, stuur me dan een berichtje, dan kun je voor een schijntje van de daadwerkelijke investering meedoen.