Heb je altijd last van je schouders/nek?

Ga voor 'ontspanning in je schouderpartij'!

Prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje spanningsklachten hebt in je rug/schouders/nek. Je hebt misschien zelfs al wel regelmatig hoofdpijn.

Wanneer je al jaren stug door gaat en meer aandacht en tijd aan je gezin, werk en vrienden besteed, dan is de kans groot dat je niet meer volledig klachtenvrij bent ;-). Je schouderpartij is de plek waar de stress het eerste vast gaat zitten. Hier heb je waarschijnlijk al langer last van. Pas als je er werkelijk door beperkt wordt ga je je afvragen of dit niet anders kan. Je kunt niet lang in 1 houding zitten, hebt aan het eind van de dag echt wel een stijf gevoel en bij het aankleden gaat het ook allemaal niet zo soepel meer (bv met de bh dichtmaken).

Dat hoeft dat niet zo te zijn! Met deze klachtverlichtende massage gaan we zorgen dat jij weer ruimer in je vel komt te zitten, letterlijk!


Hoe dan?

We plannen samen een afspraak van 75 minuten. Na een intake en klachtenanalyse, ga je lekker liggen en zorg ik met de diverse massage technieken ervoor dat je spanning verminderd wordt.

Je zult merken dat je al na 1 behandeling verlichting zult voelen. Je zult ruimer in je vel zitten en minder spanning/pijn ervaren.

Afhankelijk van de intensiteit van jouw klachten en hoe lang je deze al hebt, kun je daarna verder met het traject "Ontstress mijn lijf". Hierbij heb je een abonnement voor 3 maanden lang een wekelijkse massage.

Wat zijn de kosten voor deze verlichting?

Voor deze afspraak investeer je 75 euro in jezelf voor een afspraak van 75 minuten.

In de eerste weken/maanden van 2024 wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe website.

Niet alles is dus nog aanklikbaar of opvraagbaar via deze website.