Heb je altijd last van je schouders/nek?

Ga voor 'ontspanning in je schouderpartij'!

Prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje spanningsklachten hebt in je rug/schouders/nek. Je hebt misschien zelfs al wel regelmatig hoofdpijn.

Wanneer je al jaren stug door gaat en meer aandacht en tijd aan je gezin, werk en vrienden besteed, dan is de kans groot dat je niet meer volledig klachtenvrij bent ;-). Je schouderpartij is de plek waar de stress het eerste vast gaat zitten. Hier heb je waarschijnlijk al langer last van. Pas als je er werkelijk door beperkt wordt ga je je afvragen of dit niet anders kan. Je kunt niet lang in 1 houding zitten, hebt aan het eind van de dag echt wel een stijf gevoel en bij het aankleden gaat het ook allemaal niet zo soepel meer (bv met de bh dichtmaken).

Dat hoeft dat niet zo te zijn! Met deze klachtverlichtende massage gaan we zorgen dat jij weer ruimer in je vel komt te zitten, letterlijk!


Hoe dan?

We plannen samen een afspraak van 50 minuten. Na een korte intake en klachtenanalyse van ongeveer 15 minuten, ga je lekker liggen en zorg ik met de diverse massage technieken ervoor dat je spanning verminderd wordt.

Je zult merken dat je al na 1 behandeling verlichting zult voelen. Je zult ruimer in je vel zitten en minder spanning/pijn ervaren.

Afhankelijk van de intensiteit van jouw klachten en hoe lang je deze al hebt, kun je daarna verder met het traject "Ontstress mijn lijf"

Kosten voor deze verlichting?

Voor deze afspraak investeer je 55 euro in jezelf.

In de maanden september en oktober werk ik nog druk aan mijn website om alle informatie en knoppen zo volledig en functioneel mogelijk te krijgen.

Ik publiceer en update wel steeds mijn pagina's met de informatie die ik al heb, zo kun je met me meegroeien.

Niet alles is dus nog aanklikbaar of opvraagbaar. De trajecten kunnen sowieso in januari geboekt worden zoals ze horen te zijn. Dit is dus een teaser.

In oktober start nog een trial van mijn traject. Wil je meedoen, stuur me dan een berichtje, dan kun je voor een schijntje van de daadwerkelijke investering meedoen.