Ok en dan heb je last van stress...

Maar waarom is dat dan zo erg? Waar maakt iedereen zo een probleem van?!

Vraag gratis een videoserie aan

In deze video serie leg ik je uit wat stress veroorzaakt in jouw lichaam.

Futloos, prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit.

Als je beseft wat er door het hebben van langdurige stress allemaal misgaat in jouw lichaam, dan is het ineen niet meer zo gek dat jij je zo voelt. En als je dan ook nog voldoende 'last' hebt van alles wat er juist niet gebeurt in jouw systeem, dan is het ook wel heel fijn om te weten dat er licht aan het eind van de tunnel is.

Je weet vast wel dat elk probleem een oplossing heeft, maar het is ook wel fijn als je weet waar je deze kan vinden... Zoek niet verder, maar ga eerst maar eens de video's kijken.

Na het kijken van deze video's weet jij waarom je bepaalde klachten hebt.

En dan weet je wat stress doet en dan...?

Als je daarna meer wilt weten wat dat dan specifiek voor jou betekent, dan kun je een gratis Stress-end oplossingsgericht gesprek aanvragen. Daarin gaan we zorgen dat jij weer overzicht krijgt over wat de mogelijkheden zijn om andere keuzes te maken! Deze nieuwe keuzes gaan ervoor zorgen dat jij weer vol goede moed weet welke kant je op wilt gaan.

Voel jij ook dat er meer in het leven zit, dan dat je lijf nu aankan?

Vaak biedt even sparren met iemand die buiten jouw situatie staat, die ervaringsdeskundig is en bovendien breed opgeleid in Stress materie, vele nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan.

De oplossing ligt dichterbij dan je vaak denkt; je ziet het pas, als je het snapt ;-)

In de maanden september en oktober werk ik nog druk aan mijn website om alle informatie en knoppen zo volledig en functioneel mogelijk te krijgen.

Ik publiceer en update wel steeds mijn pagina's met de informatie die ik al heb, zo kun je met me meegroeien.

Niet alles is dus nog aanklikbaar of opvraagbaar. De trajecten kunnen sowieso in januari geboekt worden zoals ze horen te zijn.

In oktober start nog een trial van mijn traject. Wil je meedoen, stuur me dan een berichtje, dan kun je voor een schijntje van de daadwerkelijke investering meedoen.