Zit je niet lekker in je vel?

Ontstress je gedachten!

Vraag gratis een Stress-end oplossingsgericht gesprek aan!

Futloos, prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit.

Wanneer je de 30 passeert, gaat je lichaam veranderen en werkt het langzaam toe naar de overgang. Ook kun je klachten ervaren zoals stemmingswisselingen, moeilijker beslissingen kunnen nemen, niet kunnen afvallen, vermoeidheid, etc.

Met dit Stress-end gesprek gaan we zorgen dat jij weer overzicht krijgt over wat de mogelijkheden zijn om andere keuzes te maken! Deze nieuwe keuzes gaan ervoor zorgen dat jij weer vol goede moed weet welke kant je op wilt gaan.


Je hoeft het niet alleen te doen

Voel jij ook dat er meer in het leven zit, dan dat jij er nu uit haalt?

Misschien ben je al een tijdje aan het zoeken naar hoe het beter kan, maar ben je zeker nog niet daar waar je wezen wil. Je energie is vaak niet voldoende voor de hele dag en je wordt ook niet elke ochtend uitgerust wakker.

Plus het feit dat je hoofd nu ook wat gaat malen; "is dit het nu"? Je kinderen worden steeds zelfstandiger en hebben jouw veel minder nodig. Op je werk loopt het allemaal wel, maar merk je dat je niet meer de uitdaging voelt van voorheen. Daar waar je in jullie beginjaren stapelverliefd waren, is nu de 'prikkel' ervan af. Kortom je hebt een onbestemd gevoel.

Ik help je graag!

Vaak biedt even sparren met iemand die buiten jouw situatie staat, die ervaringsdeskundig is en bovendien breed opgeleid in Stress materie, vele nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan.

De oplossing ligt dichterbij dan je vaak denkt; je ziet het pas, als je het snapt ;-)

Vrijblijvend korte coaching en gegarandeerd 3 tips

Ben je nog niet met mij bekend, maar zou je wel jouw vragen en/of uitdagingen aan mij willen voorleggen? Vraag dan gerust en vrijblijvend een Stress-end gesprek aan. Je ontvangt dan een vragenlijst waarmee ik me goed kan voorbereiden op ons gesprek.

Elke maand geef ik een aantal van deze sessies weg (normale waarde is € 77,-).

Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week na het invullen van jouw vragenlijst, een bericht of jij hiervan gebruikt kunt maken.

Is dat het geval? Dan bereid ik het gesprek voor op basis van jouw antwoorden op de vragenlijst en gaan we samen online in gesprek. Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips waar je direct iets aan hebt. Dit gesprek kan heel laagdrempelig via WhatsApp beeldbellen, maar ook via Zoom.

Lijkt dat je het proberen waard?

Velden met een * zijn verplicht

In de eerste weken/maanden van 2024 wordt hard gewerkt aan een volledig nieuwe website.

Niet alles is dus nog aanklikbaar of opvraagbaar via deze huidige site. Nog heel even geduld.