Je bekijkt nu Ben jij klaar om af te kicken?

Ben jij klaar om af te kicken?

Jij bent namelijk zo verslaafd dat je het niets eens door hebt.

En dan heb ik het niet over drugs of drank (alhoewel je misschien ook wel verslaafd bent aan koffie om je scherp te houden šŸ™ƒ).

Ik heb het over jouw grenzeloze gedrag. Het altijd maar ‘aan’ staan. Het van geen ophouden weten. Het niet 5 minuten stil kunnen zitten. Het geen rust in je kont hebben. Al datgene wat jij altijd hebt gezien als een kwaliteit. En in zekere zin kan dat ook zeker een kwaliteit zijn. Alleen niet op de manier waarop jij het hebt ingezet. Grenzeloos, zonder maat te kunnen houden, de alles moet wijken mentaliteit.

Je hebt vast wel eens gehoord dat overal waar ’te’ voor staat niet goed is. Maar dat geldt natuurlijk niet voor jou, tenminste niet als het over (te) hard werken gaat. Ik weet bijna zeker dat jij denkt dat er nog nooit iemand is dood gegaan aan hard werken. Je hebt helemaal gelijk! ALS…

ALS je rekening houdt met dat allerbelangrijkste element dat jij nu volledig over het hoofd ziet. Dat instrument dat jij voor lief neemt. Waar jij te hard voor bent en waarvan jij veel eist. Veel te veel! Heb je al enig idee waar ik het over heb?

Je lichaam!

Zeker, als je jong bent dan kun je absoluut heel ver komen door het lichaam te ‘strechten’, door het een soort van op te voeden naar jouw maatstaven, door het te laten overleven op jouw normen. Maar dat kan alleen tijdelijk en dat laatste heb jij even niet meegekregen. Het gaat toch goed zo? We zijn toch heel effectief? We verzetten bergen!Klopt! Totdat je aan de beurt bent, tot je tegen de muur loopt en erachter komt dat je ‘een aantal belangrijke memo’s’ hebt gemist šŸ˜

Geef een reactie